Guminők - Mindeninők legikonikusabb szexeszköze

A guminők már évszázadok óta rendkívül kedvelt szexuális segédeszközök a férfiak körében. Kezdetben nagyon távol álltak a mai formától, sőt, a gumihoz sem volt túlzottan sok közük. Kezdetben a tengerészek használtak olyan eszközöket, amelyek a nőkkel töltött együttlétet tudja némiképp imitálni, ez akkor egy megfelelő magasságban lyukkal ellátott hordó volt. A lyukat olykor-olykor valamilyen kreatív módon kibélelték, hogy kellemesebb legyen az élmény. (Érdekesség: akit a hajóút során valamiért meg kellett büntetni, azt gyakran büntetésként a hordóba zárták, miközben zajlott az aktus. Morbid? Hát… voltak fenyítő eszközök.) És hogy miért éppen a tengerészek? Ők voltak azok, akik sokszor előre nem látható ideig kényszerültek távolra a női testtől.

Később aztán megjelentek a női formákat már imitálni igyekvő rongybabák. És a 2. világháború idején a németek kezdték el kialakítani a mai guminők prototípusát. Igazából nagyjából ekkor kapta a ma klasszikus értelembe vett guminő a formáit. Ekkor már igyekeztek ügyelni rá, hogy a gumibaba anatómiailag minél pontosabb legyen. Az élvezet, amit képes volt nyújtani, ekkor már egészen kifinomult volt.

A 2. világháborútól rohamos tempóban jutottunk el a mai gumibabákig és a fejlesztések még mindig nem álltak le. Napjainkban már a mesterséges intelligenciával ellátott guminőket tesztelik. Ezek a babák már össze sem hasonlíthatók kezdeti őseikkel. Sokszor a megtévesztésig hasonlítanak az igazi nőkre. (Kis túlzással természetesen, ugyanis mivel elsősorban szexre gyártják őket, így a női formák el vannak kissé túlozva, keskenyebb derék, nagyobb mellek, vékony hosszú combok, tökéletesen kerek fenék.)

Aki tehát kinézetre a „tökéletes” nőt keresi, gumibaba formájában, ma már könnyedén rátalálhat. (Bár az ennyire maximálisan élethű anyagokból is készített guminő ára még meglehetősen borsós.)

Aki beéri a klasszikus formával, az 6-8 ezer forintért már be tud szerezni guminőt.

De mi van azokkal, akik speciális igényekkel rendelkeznek? Legyen XXL méretű a hölgy? Legyen 3 melle? Legyen extrém kinézete? Mára már semmi sem lehetetlen. A Gumibabák piaca olyannyira széles spektrumú, hogy bármilyen típusú hölgy-modell beszerezhető.

Némi kutakodást és persze pénzt igényel csupán a dolog.